dissabte, 6 de novembre del 2010

6a Volta Menorca en BTT


Encara no havia escrit res de la volta a Menorca del mes passat. El cert és que al final va anar molt bé. Divendres cap a Maó en vaixell, uns camerinos preferents de collons i uns xupitos a la terrassa abans d'anar a dormir. Arribant cap a cas els cunyats a deixar trastos i cap a Ciutadella a començar.
- La primera etapa va ser llarga 72kms amb un dia amb molt bon dia i molt sol. El començament vem fer els primos i vam començar endarrera i relaxats i ens va agafar un parell d'embussos de consideració, la segona meitat del recorregut va tenir de les millors vistes de mar pero els senders i el cami de cavalls on hi ha moltissima pedra la van fer durilla, tecnica o cansada com li vulguis dir.
- Diumenge marcat per l'aigua, aigua i més aigua. En definitaiva va anr bé a mi ja m'agrada la fresca i l'aigua pero s'ha de reconeixer que molts caminets amb pedra sobretot haguessin estat molt més guapos i ciclables en sec. Ens treiem el xubasquero que sembla que para, 2min i aigua a manta i aixi cada hora. Alguna estona va ploure de nassos i entrevista a TV IB3 i tot.
- Dilluns espectacular, per mi la millor etapa 56kms i més desnivell. Molts corriols i trialeres, aixo ja es el nostre terreny, sortim davant i apretem més que els altres dies des del principi i anem molt bé tot el dia.
Vam trobar els companys de Navàs , el Valenti, la Silvia, la Monica i la Meri des de molt aviat i vam anar junts, i ens van fer anar ràpid.
Fotos ells si que en tenen i al blog del Jose potser, la meva camera va tenir un petit accident. Com sempre l'organització molt bé i als controls pocs però complertissims i unes bones farres, a les arribades gelats isotonics control de firmes i cap a Fornells.

A les tardes em vist alguna que altre cosa que el Jose i la Marian no havien vist i que el temps ens a deixat. Per tornar pel mal temps no va sortir el vaixell i ens van fer allargar les vacances fins l'endemà, despres el viatge molt bé. ( biodramines i a dormir fins a barna).
I tot gràcies a l'amabilitat dels cunyats, graaaacies i fins aviat!!