dimecres, 6 d’abril del 2011

Pujada a la Serra de Busa



Diumenge passat finalment, després de molt parlar-ne, vam anar a Busa.
El cotxe es va quedar a la carretera de Montmajor (Serracanyes), nosaltres vam començar pujant lleugerament cap a Trevil on despres hi ha una bona baixadeta fins a baix de la Vall Dora.
Desde baix i amb un tram asfaltat de seguida comença una pujada, en molt bon estat, però de les que et recordes tota la vida... collons quina pujada, i llarga que no s'acaba mai. En total hi ha 600 o 700 mts de desnivell positiu practicament sense descans.

Un cop a dalt esmorçar a la casa de Busa, després una visita a la Presó en bici, un cache (Geocaching) per variar i algunes fotos i sobretot molta satisfacció.


Un cop feta la visita començavem a baixar per la banda de St.Llorenç i revoltant la serra vam tornar anar a parar a la cara de la Vall Dora. I aqui és on és va transformar en un descens llarguissim on els frens van patir el que haviem patit nosaltres per pujar. S'ha d'estar alerta constant per la gravilla i els cotxes pero es disfruta que no veas! Mateix cami que al pricipi fins al cotxe i cap a casa. Supos que quan hi hagi temps hi haura video.
Si tot va bé ara toca La Portals de Montserrat i La Ruta del Senglar Balsareny.